Et Minut Wiki

Dette er den danske oversættelse af OneMinuteWiki.

Læs og følg links. Som læser kan du behandle denne webside som enhver anden. Se siden InternationalOneMinuteWiki (med oversættelser).

Naviger. Denne webside har særlige egenskaber. Først og fremmest er alle links dobbeltrettede ... klik på overskriften se vises alle sider der henviser til denne. Check RecentChanges (nyligt ændrede sider), VisualTour (grafisk navigering), og LikePages (sider der ligner denne).

Skriv. Hvis du har noget at tilføje, kan og skal du gøre det. Alle kan ændre og udvide alt der findes på en WikiWikiWeb. Klik å EditText nederst på siden for at rette en side.

Experimenter. Gå til WikiWikiSandbox ... og leg lidt i sandkassen!

Sikkerhed? Der er ingen. Alle kan ændre og slette indholdet, og dermed også vandalisere en Wiki, men det er sådan en Wiki fungerer (se WhyWikiWorks). Lad det ikke skræmme dig.

Hvad se? Der er tradition for at nye brugere starter med at oprette deres egen side (f.eks. HenrikThomsen). Du kan se gå til siden http://c2.com/cgi/wikiOptions. Se i øvrigt TipsForBeginners og vælge et brugernavn der se vises på RecentChanges.

View edit of April 13, 2012 or FindPage with title or text search