Wiki Minuutissa

This page is mostly in Finnish. It's a translation of OneMinuteWiki.

Lue. Ja muista suhtautua lämmöllä kaikkeen.

Kirjoita. Jos on sanottavaa, sano. Useimmin näin on hyvä ja kannattaa kirjoitella. Kuka tahansa voi muuttaa mitä tahansa näkeekään WikiWikiWeb :ssä. Klikkaa EditText -linkkiä, jollainen löytyy jokaisen sivun alalaidasta. Lisää ja muuta tekstiä. Sitten klikkaa Save -linkkiä, joka on editointisivun ylälaidassa. Mutta ole hyvä äläkä tuhoa tärkeätä informaatiota. Muista kirjoitella hymyssä suin. Tulee mukavampi olo kaikille.

Kokeile. Vieraile hiekkalaatikolla nimeltä WikiWikiSandbox ja nauti! Samalla hämmästytät muita leikkijöitä.

Tee linkki toiselle sivulle. Ala editoida olemassa olevaa sivua. Kun tiedät jonkin toisen sivun nimen WikiWikiWeb :ssä, kirjoita sen nimi. Näin olet tehnyt toimivan linkin. Jos haluat tehdä linkin sellaiselle sivulle, jota ei vielä ole, se käy saman kaavan mukaan. Tallennuksen jälkeen ilmaantuu nimen jälkeen kysymysmerkki, jota klikkaamalla pääset tekemään uutta sivua.

Turvallisuus? Sitäf ei ole. Sisältöä voidaan vahingossa tai tahallaan poistaakin. Ehkä osin voidaan palauttaa. Mutta ei hätää, ks. WhyWikiWorks ja sen jatkoaihe miksei tämä toimi.

Seuraavaksi? Ehkäpä teet oman sivun, esim. LiisaIhmemaa? -nimisen. Ehkä visiteeraat sivulla WikiOptions ja luot UserName joka sitten näkyy RecentChanges -sivulla.

Miksi? Koska tämä on sairaan cool mielenmaisema.

View edit of July 19, 2006 or FindPage with title or text search